Steelmate PTS411M7 WHITE parkovací asistent

Parkovací asistent STEELMATE se 4 snímači bílé barvy a LED displejem M7, určený pro instalaci do zadního nebo předního nárazníku vozidla. Systém je doplněn o funkci Antihook a automatickou identifikaci vadného senzoru, nastavení citlivosti, učící funkci. Napájecí napětí 12V/24V.
2 178 Kč
Počet
Produt bude expedován do 7 dnů

Parkovací asistent STEELMATE se 4 snímači bílé barvy a LED displejem M7, určený pro instalaci do zadního nebo předního nárazníku vozidla. Systém je doplněn o funkci Antihook a automatickou identifikaci vadného senzoru, nastavení citlivosti, učící funkci. Napájecí napětí 12V/24V. Popis systému: snímače s pevnou montáží do nárazníku rychlá detekce překážky zvuková a vizuální signalizace oznámí polohu překážky vynikající pokrytí celého prostoru za nebo před vozem, horizontální úhel snímání 110° ± 15° pokud je překážka ve vzdálenosti 30cm od vozidla, zazní nepřetržitý tón autodetekce (automatická identifikace vadného snímače) nastavitelná citlivost snímačů na řídící jednotce (2 úrovně) jedinečná učící funkce (ignorace trvalé překážky - rezerva, tažné, rám, ...) přídavný vodič k zapalování (růžový) pro stabilní napájení (volitelné zapojení) úhlové redukce přímo v balení 0°, 4°, 10° průměr jádra snímače 14 mm potřebný montážní otvor 18,8 mm snímače jsou na 10 cm kabelu s vodotěsným konektorem, což zajistí snadnou výměnu snímače v případě potřeby délka vodičů k senzorům 2.3m řídící jednotka není vodotěsná a musí být instalována na suchém místě Upozornění: Řídící jednotka obsahuje 3 PIN konektor pro připojení displeje, staré displeje s 8 PIN konektorem nejsou kompatibilní!
STEELMATE
9EJ1100101

Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies.